Zoeken

technisch zwolle

334 jobs gevonden
Interessante gegevens over Technisch Zwolle

We hebben vacatures voor Technisch Zwolle in Zwolle,Hattemen Dronten met maximaal 249 in de provincie Overijssel.

Technisch Zwolle vacatures in Nederland hebben de volgende type contracten Vast, We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.500 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:SCRUM, WebwereldAndere functienamen voor deze vacature:Technisch Projectleider, Projectleider, Projectmanager, Technische Leider, ICT Leider, Technisch ManagerAangrenzende sectoren voor deze vacature:E-Commerce, Internet, Online, WebontwikkelingRelevante opleidingen voor deze vacature:Technisch Bedrijfskunde, HBO, WO, Informatica, Bedrijfskunde, InformatiekundeVerder van belang bij deze vacature:Scrum, , We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

We hebben in de afgelopen 24 uur 19 jobs voor deze zoekopdracht, 70 in de afgelopen week, 162 in de afgelopen 2 weken en 200 gedurende de afgelopen maand.

We hebben vacatures voor Technisch Zwolle bij de volgende bedrijven Eminent Groep, Maandag, Technicum.

De vacature categoriëen die het meest overeenkomen met jouw zoekopdracht Technisch Zwolle zijn Technisch, Technisch Projectleider, Technisch Tekenaar.

Nabijgelegen steden
Hasselt - 8,72 km.
Wapenveld - 9,67 km.
Ijsselmuiden - 11,33 km.
Genemuiden - 11,73 km.
Dalfsen - 11,98 km.
Zwartsluis - 13,53 km.
Heino - 13,70 km.
Oosterwolde - 13,98 km.
Heerde - 14,50 km.
Locatie
Overijssel (249)
Geen voorkeur
Zwolle(245)
Hattem(8)
Dronten(3)
Emmeloord(3)
Emst(3)
Kampen(3)
Dalfsen(2)
Hardenberg(2)
Venlo(2)
Laatste update
1 dag geleden
1 week geleden
15 dagen geleden
Vorige maand
Bedrijven
Geen voorkeur
Eminent Groep(8)
Maandag(7)
Technicum(7)
Java-Professionals(5)
Techniflex(4)
Tempo-Team(4)
Connect(3)
Fintrex(3)
Flexibility Uitzendbureau(3)